BARE Vin og Matbar

I 3. etasje på Bergen Børs Hotel ligger et av Bergens mest inspirerende og elegante lokaler. I den storslåtte Speilsalen finner du BARE Vin og Matbar, en førsteklasses vin- og matbar hvor opplevelsen er todelt. Her kan du velge mellom à la carte-meny servert i vår pulserende bar eller oppleve noe helt spesielt med kokkens chambre séparée! Menyene våre skifter med sesongene og er basert på de beste råvarene fra hav og land. Bli med på en sensorisk opplevelse!

Åpningstider

Onsdag – lørdag: 18:00 – 00:00

Adresse: Torgallmenningen 2, 5014 Bergen

Tlf.: + 47 40 00 24 55

Privat rom og egen meny?
Kontakt: restaurant@barebergenske.no 
Kontakt Marianne Lidsheim: + 47 411 05 558

PRIVAT SELSKAP ELLER BUZZ I BAREN?

Hos oss kan du enten booke privat middag med kollegaer eller venner i vår chambre séparée, eller komme innom baren for utsøkte småretter, førsteklasses vin og Bergens beste cocktails.

Chambre séparée

Rett ved vår dynamiske bar har to vi to lyse lokaler til chambre séparée, med utsikt til Vågsallmenningen og Bryggen. De to rommene er skilt fra hverandre med tunge, elegante gardiner som skaper en atmosfære av intimitet og luksus.

Her kan dere sitte i ett privat rom, eller samles i begge lokalene med opptil 40 personer. Her får dere en eksklusiv spiseopplevelse, hvor kokken setter sammen en sesongbasert meny med de beste råvarene. Dere velger mellom fem, syv eller ti retter.

For spørsmål, vennligst kontakt Marianne:

Tlf: (+47) 411 05 558

E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no

Baren

Vår dyktige bartender og sommelier guider deg gjennom verdens beste vin og cocktails. Her kan du nyte vår barsnacks-meny bestående av fem til ti retter (du velger antallet selv).
Vår kokk fornyer menyen ofte, inspirert av sesongens beste råvarer og lokale produsenter. I baren har vi både bordbestilling og walk-in.

Kontakt oss

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å planlegge en kveld med førsteklasses vin, cocktails og en smakfull meny til ditt private arrangement.

Tlf: (+47) 411 05 558

E-post: marianne.lidsheim@debergenske.no

PS: Eller bare stikk innom!

Vår meny i baren

Snack & pair

  • 1. OYSTERS GILLARDEAU

    Ponzu, orange, togarashi

    ( 7, 11, 12 )

    89,-
  • 2. LOBSTER

    Tomato, tarragon, mayonnaise

    ( 6, 1 )

    190,-
  • 3. WAFFLE

    Sour cream, vendace roe, chives

    ( 2, 1, 10 )

    165,-
  • 4. REUBEN SANDWICH

    Rye bread, cabbage, truffle

    ( 4, 5, 2, 13 )

    160,-
  • 5. PULLED PORK TACO

    Dried chili sauce, avocado

    110,-
  • 6. WAGYU “KEBAB”

    Pickles, kimchi and yeast

    ( 12, 3, 4, 10 )

    140,-
  • 7. DUMPLINGS

    Pumpkin and Wagyu

    ( 2, 1, 4 )

    140,-
  • 8. SNACK PLATE

    Charcuterie, cheese

    ( 2, 1 )

    285,-
  • 9. SHAVED PLUMS

    “Kavring”, sour cream, tarragon

    ( 2, 1 )

    120,-

  • 1. Bareksten Botanical Gin, fresh orange juice, agave syrup, rice vinegar

    180,-
  • 2. Plantation Isle of Fiji Rum, black tea kombucha, house grenadine, lemon juice

    180,-
  • 3. Brooklyn Gin, yuzu tonic, orange slice. Recommended!

    200,-
  • 4. Bareksten Botanical Aquavit, hot black tea, mushroom syrup

    180,-
  • 5. Corralejo tequila, grand marnier, passion fruit syrup, egg yolk, lemon juice

    ( 4 )

    180,-
  • 6. The Botanist Islay Dry Gin, The Kombucha Humlesnurr, oolong tea syrup, lemon juice

    180,-
  • 7. Siete Misterios Mezcal, hibiscus tea syrup, lemon juice, pomegranate vinegar

    180,-
  • 8. Barolo, champagne or Sazerac recommended

    250,-
  • 9. “Bluebeetcello”. Nine Sisters Gin, fresh blueberry, beet and apple juice, lemon zest

    180,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

VÅR MENY & ALLERGIER

Enten du velger à la carte i baren eller en personlig opplevelse med kokken til ditt private arrangement, er vår meny alltid basert på sesongens ferskeste råvarer. Uansett om det er kjøtt, fisk eller grønnsaker, fokuserer vi på kvalitet og kortreiste ingredienser.

Vår meny er kompromissløs når det gjelder smak, men vi gjør oppmerksom på at vi dessverre ikke tilbyr glutenfrie, laktosefrie, veganske retter eller alternativer uten sjømat.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe rundt vår meny.

E-post: restaurant@barebergenske.no

Om BARE Vin og Matbar

I 3. etasje på Bergen Børs Hotel, som ligger midt i Bergen sentrum med utsikt til både Fisketorget, byfjorden og Torgallmenningen, ligger nyåpnede BARE Vin og Matbar

I oktober 2024 lanserte vi det nye konseptet i lokalene til det som tidligere var Bare By Pak – nå det som er Bergens sted å være etter jobb og på kveldstid, nemlig BARE Vin og Matbar.

Dette er en spennende mat- og vinbar med fokus på vin, cocktails og mat. Her finner du New York-stemning midt i Bergen sentrum.

BARE Vin og Matbar ligger i Speilsalen, som opprinnelig var en del av den gamle børsbygningen og dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Rommet er kjent for sitt storslåtte interiør, med høye tak, store speil, lysekroner og detaljer som gjenspeiler bygningens rike arkitektoniske storhetstid.

Speilsalen er i senere tid blitt restaurert, og rommet har bevart sin historiske sjarm, samtidig som det er oppdatert med moderne fasiliteter for å imøtekomme dagens behov. Nå er De Bergenske glade for å kunne ta imot gjester som vil nyte gode samtaler med venner, partneren eller kollegaer, med noe godt i glasset og retter som passer til.

– Den storslåtte speilsalen på Bergen Børs Hotel er et av Bergens vakreste rom, og midt i denne salen har vi en bar som fortjener oppmerksomhet. Her ønsker vi å tilby en førsteklasses vin- og matopplevelse, sier Brand & Concept Manager Yngve Hansen i De Bergenske.

Våre hotell i Bergen sentrum

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Nyoppusset restaurant: – Vi skal fremelske Wesselstuen

Ivar Johan Pettersen er en kjent interiørdesigner som både jobber med restauranter, kontorer og private hjem. Da han fikk oppdraget med å fornye hele Bergens Wesselstuen, var han ydmyk og stolt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.